Morgonpass

E6794418-94D9-46C4-8FE6-565733CD8D49Jag åkte till stallet tidigt imorse för att släppa ut Kira och mocka och fixa alla stallsysslor, men innan jag tog tag i det gjorde jag i ordning henne för en ridtur. Jag skrittade henne mest, lösgörande arbete och joggade henne några voltvarv i trav i slutet då jag kände att hon hade så mycket överskottsenergi som behövde få pysa ut, haha!

Hade jag frågat Kira hade hon nog gärna både travat och galopperat betydligt längre, men hon har vilat mycket och då är inte min filosofi att man rider på som ”vanligt”, utan man tar det lugnt. Hon har trots allt hunnit fylla 21 år, men det är verkligen inget som märks. Hon är väldigt fin i kroppen och piggare än någonsin 💕

Jag har precis ätit lunch, nu dricker jag en kopp ingefära/citron te för att försöka lindra min onda hals. Ska sätta mig och plugga lite (mycket…) innan hästarna ska gå in i eftermiddag.

 

blogstats trackingpixel

Kommentera

E-postadressen publiceras inte. Obligatoriska fält är märkta *

Följande HTML-taggar och attribut är tillåtna: <a href="" title=""> <abbr title=""> <acronym title=""> <b> <blockquote cite=""> <cite> <code> <del datetime=""> <em> <i> <q cite=""> <s> <strike> <strong>