Torsdag

Long time no see. Det var ett tag sedan sist, och med tanke på att hela förra veckan ägnades åt en högst klurig hemtentamen och reflektionsuppgift så var inte bloggen i fokus. Kira vilade dessutom hela förra veckan just pga. Mycket plugg. Vi hade inlämning igår 23:55, men jag var faktiskt klar redan i måndags. Skönt!

Idag börjar vi en ny kurs, lärande & IKT. Jag kom imorse på att jag missat att beställa en bok, en bok som skulle användas redan i första momentet och fick fullständig panik! Hade jag beställt en bok idag hade jag fått den tidigast på onsdag, nackdelen med att bo så långt norr ut. Lyckligtvis fanns den på biblioteket, så jag promenerade nyss dit och hämtade den.

Jag ska börja kolla på det första momentet och sedan laga lunch, fullkornsris med en kycklinggryta med curry åt mig och så har jag lovat att värma palt åt min storasyster som kommer hit på sin lunch.

Kira ska nog få komma ut och skritta ikväll och då fixar jag stallsysslorna innan intag. På tal om Kira, jag klippte henne i tisdags då hon såg ut som ett murmeldjur. Herregud vilken tjock och tät päls hon skaffat sig! 🙈

D112C6A4-9AA9-41FB-A77F-D614ECEF1B78

blogstats trackingpixel

Kommentera

E-postadressen publiceras inte. Obligatoriska fält är märkta *

Följande HTML-taggar och attribut är tillåtna: <a href="" title=""> <abbr title=""> <acronym title=""> <b> <blockquote cite=""> <cite> <code> <del datetime=""> <em> <i> <q cite=""> <s> <strike> <strong>