Lördagsmorgon

337DE2B0-4276-4819-9D86-B205FA90FCC6

Godmorgon! Jag kom precis hem från stallet, eller ja, jag har nog varit hemma i säkert 30 min redan. Hästarna är ute i hagen, stallsysslorna är färdiga och Poker har fått busa ute på stallplanen. Jag hade en fundering om att longera Kira imorse, men ändrade mig och tänkte att jag spar på det till intaget i eftermiddag.

Det är riktigt soligt och fint ute idag, men kallt! Inget mig emot, egentligen, bor man i Norrbotten är man van betydligt kyligare dagar 😁 Jag ska sätta mig med en kopp kaffe och plugga, och börja kolla på vår hemtenta, samhällsvetenskapliga analyser, intressant! Sen skulle jag vilja gå ut på en promenad med Poker i det härliga vädret, men får passa på att njuta av solen när den väl visar sig! 😃

blogstats trackingpixel

Kommentera

E-postadressen publiceras inte. Obligatoriska fält är märkta *

Följande HTML-taggar och attribut är tillåtna: <a href="" title=""> <abbr title=""> <acronym title=""> <b> <blockquote cite=""> <cite> <code> <del datetime=""> <em> <i> <q cite=""> <s> <strike> <strong>