Cold monday

Jag ska strax beger mig till stallet för att mocka och fixa åt hästarna, skönt att ha det gjort innan dem går in i eftermiddag. Är rätt kallt ute idag, -20 visar termometern så får se om dem får vila eller om jag åker dit senare och rider. Kira gick ett lösgörande joggingpass igår på morgonen, mycket serpentiner, skänkelvikning & tempoväxlingar. Hon är alltid väldigt pigg att rida, men igår kändes hon som en tickande bomb i början av passet, men i slutet kändes hon så pass avslappnad, pigg men med på noterna så att hon fick galoppera lite. Jättekul tyckte hon!

Idag har jag börjat dagen i tvättstugan med att köra två maskiner tvätt, diskat, dammsugit och plockat ihop här hemma. I lördags vilade Kira, jag var och fixade i stallet på morgonen och sedan var jag bara hem snabbt och bytte om och åt innan jag och min storasyster åkte till Luleå för att lämna in min iPhone på lagning. Väldigt smidigt att bara lämna in den och få skärmen bytt, gillar ju telefonen i övrigt och kände inte för att byta ut den. Vi passade på att kika i lite butiker, fika och shoppa lite heminredning. Kul!

IMG_5320

blogstats trackingpixel

Kommentera

E-postadressen publiceras inte. Obligatoriska fält är märkta *

Följande HTML-taggar och attribut är tillåtna: <a href="" title=""> <abbr title=""> <acronym title=""> <b> <blockquote cite=""> <cite> <code> <del datetime=""> <em> <i> <q cite=""> <s> <strike> <strong>