Friday

Tappade min iPhone i golvet igårkväll, den blev till ett enda glassplitter. Väcktes av grannens skällande pudel imorse, vaknade med huvudvärk. Har ett seminarium idag, och över 100 sidor tung studentlitteratur att läsa. Godmorgon fredag 👋🏼

Jag ligger fortfarande i sängen, försöker få tag i mitt försäkringsbolag för att se om min hemförsäkring täcker mobilskadan. Hoppas! Känns sådär lagom surt att behöva köpa en ny telefon, men men, jag får väl jobba något extra helgpass. Haha. Jag ska i alla fall äta frukost nu, dricka en stor kopp kaffe och gå ut med Poker innan jag sätter mig med böckernas och seminariet. Har inte riktigt bestämt mig vad Kira ska göra idag, om jag ska rida eller om hon ska vila. Corint är skadad och står på boxvila sedan 2 veckor tillbaka, och Scarto har vart lite tjock i ett bakben, troligtvis pga. Ett broddtramp. Så han promeneras för hand just nu. Hoppas Ni fått en bättre start på helgen! 😃

IMG_0525

blogstats trackingpixel

Kommentera

E-postadressen publiceras inte. Obligatoriska fält är märkta *

Följande HTML-taggar och attribut är tillåtna: <a href="" title=""> <abbr title=""> <acronym title=""> <b> <blockquote cite=""> <cite> <code> <del datetime=""> <em> <i> <q cite=""> <s> <strike> <strong>