Lösgörande dressyr //Snöstorm

So, it’s been a while. Jag har känt mig lika förvirrad varje gång jag loggat in på bloggen, vilket jag gör med jämna mellanrum även om den ekat tomt. Jag kanske inte alltid har så spännande vardag, jag pluggar, jobbar & är i stallet, men vem har sagt att innehållet i en blogg måste vara spännande? Inte jag i alla fall. Egentligen är det mest ett kul och bra sätt att skriva ned hästarnas träning & utveckling, och hålla dem dokumenterade.

Igår, onsdag, så var det snöstorm där jag bor. Det bekom varken mig eller Kira som gick ut och red ett lösgörande jogginpass. Jag såg knappt någonting av all snö, men vad gör det när hästen var superfin 😍 Red en bra lösgörande övning där man rider på mittvolten, och gör 4 st mindre 15 m volter vid varje ”kvart” av volten. Effektivt lösgörande arbete där man får hålla fokus på att ytterbogen inte flyter ut. Joggade henne lite på en stor volt sedan, rätt kravlöst med fokus på att hon skulle fortsätta vara avslappnad och jobba lång-låg, vilket gick väldigt bra.

750BC801-831C-4FB1-9ECC-798BD60DD44C DD235C93-19C9-4DC7-AE07-D25C24DF3D90 FBF1AA47-FBC9-4B2C-B56D-3BD74A157BF9

blogstats trackingpixel

Kommentera

E-postadressen publiceras inte. Obligatoriska fält är märkta *

Följande HTML-taggar och attribut är tillåtna: <a href="" title=""> <abbr title=""> <acronym title=""> <b> <blockquote cite=""> <cite> <code> <del datetime=""> <em> <i> <q cite=""> <s> <strike> <strong>