Omtumlande

Sista veckorna alltså, vilken helomvändning i livet! Som Ni vet så har jag skaffat lägenhet, och fått nycklarna och flyttat in. Jag trivs jättebra, den är alldeles lagom stor och jag älskar att den ligger centralt men ändå anpassat för att lätt kunna ha hund och jag har nära hem till mamma och till jobbet. Poker trivs också bra, vilket känns skönt.

När vi lika pratar om hund, till det som förmodligen är den störst bidragande orsaken till att det känns som att hela mitt liv kastats om och påverkat mig mest den senaste veckan – Min älskade hund Milla har fått somna in. 💔

Jag har inte förmått mig att skriva det här fören nu, de sista dagarna har vart nog jobbiga och tårarna har runnit okontrollerat. Milla var gammal, hon skulle ha fyllt 15 år i februari och jag har vetat att hennes dagar började vara räknade, men oavsett vetskapen om att slutet närmade sig så gjorde det så fruktansvärt ont att ge henne en sista puss och slita blicken ifrån henne. Förra tisdagen skickade mamma ett sms åt mig på morgonen att hon ringt veterinären och att Milla skulle få somna in redan samma dag då hon fick tid så snabbt, och där satt jag och åt frukost i godan ro när jag läste det och tårarna började forsa nedför kinderna.

Näst intill sprang hem till mamma, sjönk ned i soffan med Milla liggandes i mitt knä medan jag grät. Hur säger man hejdå till någon man älskar? Det har gjort ont, och det gör ont, men jag vet att det var för hennes bästa.

Hon var gammal & sjuk, och vi fick över 10 år ihop. Hon fanns med under mina jobbiga tonårsår, alla ensamma, ledsna och jobbiga år då jag mådde dåligt. Hon väckte mig om nätterna när jag fick lågt blodsocker, hon slickade min tallrik efter middagen och var först att sitta i soffan när en ostbågspåse öppnades. De gånger hon simmade i sjön i stugan, eller rullade runt i snön och gjorde hundänglar. När man frågade om ”Vill Milla åka…” och man hann inte säga klart meningen innan hon stod och studsade vid ytterdörren. När hon stal 2 stora chokladmuffins en sommar och vi trodde hon skulle dö och det inte ens påverkade henne. Hon var den bästa hund man kunde tänka sig. Så klok och genomsnäll, med de finaste stora bruna ögonen man kan tänka sig. Älskade, älskade vän, sov gott. Jag älskar och saknar dig 💔

72892747-4B14-4E1E-9ADF-61384951496B DD9DA065-CE78-4C92-8547-25CF2B0B65CF D8F71E54-6FFB-4121-9799-4A11888B65AB CB1F6353-C981-47A9-B89F-4DC451525083 4759FE8F-69EC-4C17-9CDB-B6CA0E888E11 85CC5ABF-6B35-4D34-96FC-29F6D4886542

blogstats trackingpixel

Kommentera

E-postadressen publiceras inte. Obligatoriska fält är märkta *

Följande HTML-taggar och attribut är tillåtna: <a href="" title=""> <abbr title=""> <acronym title=""> <b> <blockquote cite=""> <cite> <code> <del datetime=""> <em> <i> <q cite=""> <s> <strike> <strong>