Måndag // tentavecka & reflexer

Godmorgon! Måndag och ny vecka, jag har precis vart ute med hundarna på en morgonpromenad i vinterkylan och nu sitter jag i soffan och dricker kaffe medan hundarna ligger och sover bredvid mig. Mys! 🖤

Idag ska jag jobba extra, 12-16 så ett kort pass. Har jobbat kväll i helgen, haft seminarium och vart i stallet. Var en snabbsväng till Luleå i fredagskväll för att köpa pallkragar till hästarna för deras hö ute i hagen och passade på att köpa lite julinredning till min nya lägenhet.

I veckan har jag en hemtenta att skriva + en reflektionsuppgift, vilket faktiskt känns rätt skönt. Kira har haft en väldigt lugn vecka då det vart fruset underlag på ridbanan, så just nu kan man bara skritta ut i mörkret på kvällarna. Kanske klär oss i reflexer och skrittar ut i byn en sväng ikväll, om jag törs i mörkret 🙈

IMG_9120 IMG_9124 IMG_9140

blogstats trackingpixel

Kommentera

E-postadressen publiceras inte. Obligatoriska fält är märkta *

Följande HTML-taggar och attribut är tillåtna: <a href="" title=""> <abbr title=""> <acronym title=""> <b> <blockquote cite=""> <cite> <code> <del datetime=""> <em> <i> <q cite=""> <s> <strike> <strong>