Thursday

Godmorgon! ♥

Jag har precis vaknat och ligger fortfarande i sängen. Har kollat mailen, Instagram och lite nyheter. Ska gå och göra frukost och en stor kopp te. Mysigt!

Igår ösregnade det hela dagen, gjorde inte mig så mycket då jag var till Sunderbyn sjukhus för rutinkontroll av mina ögon. När vi var färdiga där åkte vi ut på Storheden en sväng, gick på Dollar$tore, Jysk & Rusta. Handlade lite nödvändigheter till min nya lägenhet, och passade även på att köpa en massa möbler på kvällen. Divansoffa, säng, matbordsstolar, tv-bänk, soffbord etc.

Idag måste jag plugga på förmiddagen då jag jobbar 14-21. Ska jobba på en ny avdelning vilket känns lite spännande, men det går nog bra.

IMG_8492

blogstats trackingpixel

Kommentera

E-postadressen publiceras inte. Obligatoriska fält är märkta *

Följande HTML-taggar och attribut är tillåtna: <a href="" title=""> <abbr title=""> <acronym title=""> <b> <blockquote cite=""> <cite> <code> <del datetime=""> <em> <i> <q cite=""> <s> <strike> <strong>