Föreläsningar & ösregn

Jag har precis sett klart en föreläsning och nu har jag paus i pluggandet, så jag tänkte göra en kopp latté och läsa lite produktrecensioner om pälsglans. Mitt tog slut igår, har haft ett ifrån Showsheen som jag vart jättenöjd med, bortsett från att det går ur man- och svans fort. Den flaskan har kostat ca. 279:- så den är rätt dyr, och eftersom den ändå inte finns att köpa på hemmaplan och jag antigen måste köpa ett i Luleå eller beställa ett så funderar jag om jag ska testa något nytt märke. Någon som testat magic brush spray (ca. 139:-)? Älskar dom borstarna så hade vart kul att testa sprayen. Annars är Carr & day & Martin ett märke (ca. 189:-) jag vart sugen på, har haft ett skimmelschampo därifrån för flera år sedan som hittills är oslagbart! Även Veredus har ett pälsglans (ca. 149:-), och jag är mäkta imponerad av deras torrschampo, så jag kan tänka mig att deras pälsglans också är bra.

Kira gick för övrigt ett lättare joggingpass på utebanan igår, och hon kändes jättefin! Ridbanan var helt okej, lite blöt och sladdrig på vissa ställen, men A volten var helt okej och gick att skritta och trava på. Idag däremot tvivlar jag starkt på att den kommer att gå och rida på för det ösregnar utomhus.

image

blogstats trackingpixel

Kommentera

E-postadressen publiceras inte. Obligatoriska fält är märkta *

Följande HTML-taggar och attribut är tillåtna: <a href="" title=""> <abbr title=""> <acronym title=""> <b> <blockquote cite=""> <cite> <code> <del datetime=""> <em> <i> <q cite=""> <s> <strike> <strong>