Onsdag // Studiemorgon & eftermiddagsjobb

Godmorgon! ♥

Jag har rätt mycket att göra nu på förmiddagen, men såklart ville jag hinna kika in här och säga godmorgon. Jag ska jobba extra i eftermiddag under ett personalmöte, visserligen bara 3 timmar, men det betyder att jag får plugga lite extra nu på morgonen och även ikväll. Jag föredrar faktiskt att plugga på kvällen, jag tänker bättre och finner mer ro till att sätta mig och grotta ner mig i vetenskapensvärld.

Kira vilade igår, jag kände mig inte helt i form så jag fixade bara hennes stallsysslor och matade henne med godis 😋 Åkte ut en sväng till en av ortens ridklubbar och kikade när min kusin hade hoppträning för en ny instruktör, vilket var kul att se (om det inte vore för alla knott). Jag har ännu inte planerat om Kira ska longeras idag eller inte, beror lite på hur eftermiddagen ser ut och känns efter jobbet.

Nu ska jag göra en kopp latté och sätta mig och plugga ett tag innan det är dags för jobbet.

image

blogstats trackingpixel

Kommentera

E-postadressen publiceras inte. Obligatoriska fält är märkta *

Följande HTML-taggar och attribut är tillåtna: <a href="" title=""> <abbr title=""> <acronym title=""> <b> <blockquote cite=""> <cite> <code> <del datetime=""> <em> <i> <q cite=""> <s> <strike> <strong>