Nystart

Jag kommer knappt ihåg sist när jag bloggade, och än mindre mina inloggningsuppgifter till Spotlife. Haha. Min sommar har faktiskt inte vart så spännande, så jag tror det har vart bra att även bloggen haft sommarlov. För att sammanfatta sommaren 2017, som nu officiellt är slut och har övergått till höst (min favorit årstid!) så har jag:

  • Jobbat.
  • Ridit.
  • Spenderat mycket tid på sjukhus då min mormor blev sjuk.
  • Blivit antagen till Umeå universitet.
  • Fått lägenhet.

Nu när hösten kommit känner jag att jag har lite mer att dela med mig av, inte minst när jag ska flytta och får inreda min egna lägenhet. Jag kommer inte flytta ifrån Kalix, utan jag har fått en fin lägenhet här. Jag tackade ja till erbjudandet om universitetsstudier och studerar numer på distans från Umeå universitet, vilket är en ny utmaning (men intressant och spännande). Jag jobbar extra på sidan om mina studier, och Kira som haft mer eller mindre sommarlov hon med ska börja sättas igång mer ordentligt. Kira är, trots sitt sommarlov, jättefin i hullet och pälsen. Har hittat en bra foderstat för henne med fungerande tillskott.

Nu ska jag ta tag i dagens plugg, har b.la. Ett seminarium på schemat. Ikväll tänkte jag antingen rida ett lösgörande joggingpass med Kira, eller så longerar jag henne. Helst hade jag velat rida ut men idag har älgjakten börjat, så det känns alldeles för risky business 🙈

image

 

 

blogstats trackingpixel

Kommentera

E-postadressen publiceras inte. Obligatoriska fält är märkta *

Följande HTML-taggar och attribut är tillåtna: <a href="" title=""> <abbr title=""> <acronym title=""> <b> <blockquote cite=""> <cite> <code> <del datetime=""> <em> <i> <q cite=""> <s> <strike> <strong>