Dressyr i sommarhagen

Kira har gått ett ”dressyrpass” ikväll,  väldigt lugnt och endast i skritt. Vi har hållt på att fixa ridbanan idag, krattat, harvat  och salta underlaget så att det ska bli ännu bättre,  istället för att rida där idag så red jag i sommarhagen en sväng då hon var väldigt pigg & jag red barbacka (väntar fortfarande på min nya sadel).

Just nu jag precis ätit kvällsmat och sitter och ser på en Johan Falk film. Försöker hålla mig vaken tills inatt då en ridsportbutik börjar sin stora Sommar-rea  på webben 🙈 De brukar ha fina saker, bland annat mycket från Kingsland, så jag hoppas på en bra rea och att jag lyckas fynda något fint 😊

IMG_6364 IMG_6365IMG_6379

blogstats trackingpixel

Kommentera

E-postadressen publiceras inte. Obligatoriska fält är märkta *

Följande HTML-taggar och attribut är tillåtna: <a href="" title=""> <abbr title=""> <acronym title=""> <b> <blockquote cite=""> <cite> <code> <del datetime=""> <em> <i> <q cite=""> <s> <strike> <strong>