10 saker du inte visste

1. Jag har alltid uppsatt hår. En slarvig knut, en prydlig uppsättning, en ”hästsvans” etc. Jag avskyr att ha utsläppt hår. Haha.

2. Jag äter sällan rött kött. Jag är inget fan av det utan föredrar kyckling & fisk.

3. Jag skulle vilja flytta söder ut, om jag fick bo på en gård med eget stall. Dels för klimatet, men också för alla andra möjligheter karriärsmässigt.

4. Jag skulle aldrig få för mig att se en skräckfilm. Thrillers & kriminaldrama däremot är det bästa jag vet.

5. Jag kan förmodligen 95% av alla repliker i alla Johan Falk filmer. 🙈

6. Jag har aldrig varit utomlands (Finland räknas inte).

7. Jag skulle vilja bo i Norge, vilket jag velat sedan jag var 15 år. Det blev inget sämre efter SKAM, haha.

8. När jag bodde i Stockholm sökte jag ett jobb jag aldrig trodde att jag skulle få, för att det fanns sååå många människor med rätt kompetenser och mer erfarenhet än mig. Jag fick jobbet i alla fall – För de älskade min personlighet. Det var på Fyndiq.se.

9. Jag fick även ett jobb som mediesäljare, som jag tackade nej till och började jobba som försäkringssäljare istället. Där jag var en av deras toppsäljare & fick utbilda nya säljare inom säljteknik, för de hade svårt att förstå hur jag kunde sälja allt så enkelt.

10. Jag har 2 dagspass-biljetter till ridsport EM 2017 i Göteborg med b.la. U25 dressyr och internationell hoppning, men jag ska inte åka. Funderar ännu på vad jag ska göra med biljetterna, haha.

blogstats trackingpixel

Kommentera

E-postadressen publiceras inte. Obligatoriska fält är märkta *

Följande HTML-taggar och attribut är tillåtna: <a href="" title=""> <abbr title=""> <acronym title=""> <b> <blockquote cite=""> <cite> <code> <del datetime=""> <em> <i> <q cite=""> <s> <strike> <strong>