Q & A

Q: Hur trivs du/Ni i ert nya stall? Hur fungerar det att hålla igång hästarna utan ridhus?

A: Vi trivs superbra! Både hästar och ryttare. Jag personligen skulle inte vilja flytta tillbaka till stallet jag stod i tidigare, dels för att min häst trivs mycket bättre där vi står nu. Hästarna har större boxar och mycket större hage.

image

Jag tycker inte det är något problem att hålla igång utan ridhus. Klart det kan vara lite svårt/jobbigt när det är blank is ute, men i övrigt så har jag mycket bättre ridnöjligheter här. Inte minst vintertid ut i skogen då vi har en lång skogsväg som hålls plogad.

Q: Jag är ny här och skulle gärna vilja veta lite mer om dina tidigare hästar 😀 Superfin blogg!

A: Tack, vad glad jag blir! 😊 Absolut kan jag berätta mer om dom. Kort fattat så har jag haft 5 hästar som vart mina, mer eller mindre. Min första ponny var en Shettis som hette Sindy, henne hade jag på foder. Har därefter haft egna ponnyer, bla. En B-ponny som var korsad shettis/halvblod, han var 20 år när jag fick han och en busig gammal gubbe. Haha.

image image image

Därefter hade jag en C-ponny, Barraquda. Hon var en fd. Fälttävlansponny. En superbra läromästare! Efter henne köpte Vi Kira sommaren 2007, hon är registrerad svensk ridponny men kommer ifrån Danmark. Sen har jag också hunnit ha en arabkorsning som hette Sweet Lady. Sålde henne dock rätt omgående då hon inte var det jag fått framställt att hon var (köpte henne oprövad då hon stöd långt bort). Hon var fin att se på, men en riktig jäkla bitch ibland, rent ut sagt. Haha.

Q: Ger du dina hästar fodertillskott? I så fall vad?

A: Olika från häst till häst och dess behov. Kira äter just nu mineraler & magnesium, och kommer snart kompletteras med E-vitamin och linfröolja (väntar på leverans av paket). Corint äter bara munkpeppar och Scarto äter just nu mineraler, magnesium och E-vitamin.

Q: Vad gjorde du när du bodde i Stockholm? Jobbade/pluggade?

A: Jag jobbade nere i Stockholm. Först som resesäljare, sedan som försäkringssäljare + utbildare av nya säljare, och sedan som kundtjänstmedarbetare.

 

Q: Har du tänkt studera vidare vid universitet?

A: Ja, det är tanken om jag blir antagen i höst. För den som är nyfiken så har jag tänkt plugga psykologi.

Q: Har du några tips på bra poddar?

A: Fredagspodden, P3 Dokumentär, ridpodden, ridsportpodden, hundpodden, Therese & Zäta.

Q: Ser du SKAM? Vem är din favorit i serien?

A: Ja det gör jag! Jag gillar Eva & Sana.

 

blogstats trackingpixel

Kommentera

E-postadressen publiceras inte. Obligatoriska fält är märkta *

Följande HTML-taggar och attribut är tillåtna: <a href="" title=""> <abbr title=""> <acronym title=""> <b> <blockquote cite=""> <cite> <code> <del datetime=""> <em> <i> <q cite=""> <s> <strike> <strong>