Helgjobb

Mitt alarm stod på 06:55 imorse – Jag vaknade 04:45 av min CGM som tyckte att jag behövde äta. Det var redan ljust ute och har jag väl vaknat så brukar jag inte kunna somna om, så jag låg vaken och kollade på hästannonser innan jag lyckades somna om just baki klockan 06:00. Haha.

Just nu sitter jag på jobbet, börjar klockan 10 och ska bara jobba några timmar, så inget mig emot. Det är strålande vårväder ute och jag hade gärna gjort som resten av la familia just nu och vart i stallet, där inklusive Poker. Men äh, Kira får stå och sola och njuta av vårvädret i hagen, så får vi rida sen :-) Jag skulle vilja rida ut om vädret håller i sig, men det beror lite på om skogsvägen är skottad eller inte, för om den inte är det kommer det vara slasksörja och tungt underlag.

På tal om något helt annat, kommer Ni ihåg att jag skrev att jag fick hem ett paket ifrån Chiquelle här om veckan? Den här mysiga tröjan som jag har på mig idag kommer därifrån, Grey Tones Softly Knit heter den.

image1 (2)

blogstats trackingpixel

Kommentera

E-postadressen publiceras inte. Obligatoriska fält är märkta *

Följande HTML-taggar och attribut är tillåtna: <a href="" title=""> <abbr title=""> <acronym title=""> <b> <blockquote cite=""> <cite> <code> <del datetime=""> <em> <i> <q cite=""> <s> <strike> <strong>