Uteritt & mocksällskap

Jag och Sanna skrittade ut med Kira och Corint imorse, vi hade egentligen bara tänkt ta en kort tur i byn men ändrade oss efter vägen och red i skogen. Det har vart flera plusgrader i flera dagar och det har tinat på bra ute, dock körs det en hel del skoter i skogen så vi fick rida i lössnö blandat med skoterspår (efter den, normalt sett, plogade skogsstigen vi brukar rida på).

Det gick bra, Kira var som ett ånglok och hade spetsade öron och taktade, medans Corint var flera meter efter och tyckte det var oerhört onödigt med snö att plumsa i. Haha. Stockholmare som hon är… 😉 Vissa delar av vägen kunde vi trava lite, och Kira valde sista biten att galoppera så jag lät henne. Jag bedömde som så att om hon hade tyckt underlaget var jobbigt så hade hon inte självmant valt att trava och galoppera med spetsade öron, och i frustration börja takta och studsa när jag ber henne sakta av. :-)

När vi kom tillbaka till stallet så mockade jag åt henne, och hade sällskap av Poker (min nya hund). Han gillar att följa med till stallet och brukar sitta med när jag mockar, springer lös medan jag fyller höpåsar ute från höbalen eller bär vatten. När jag ska rida brukar han vara med mamma och då grinar han mest efter mig, även om jag sitter bredvid honom men uppe på Kiras rygg. Haha. :-)

image image image image

blogstats trackingpixel

Kommentera

E-postadressen publiceras inte. Obligatoriska fält är märkta *

Följande HTML-taggar och attribut är tillåtna: <a href="" title=""> <abbr title=""> <acronym title=""> <b> <blockquote cite=""> <cite> <code> <del datetime=""> <em> <i> <q cite=""> <s> <strike> <strong>