Dagens ridpass | 11.03.2017

Solen från imorse gick i moln och stugplanerna sköts upp. Nu ligger jag & Poker i sängen och ser på Tunnelbanan på Dplay. Kira fick gå ett lättare joggingpass imorse, vilket gick lite si sådär. Hon var väldigt, väldigt pigg och het och det började redan då jag skulle skritta fram och hon helst ville takta. Efter skrittjobb på volter och serpentiner så joggade jag henne lite på en stor volt där fokus var på att hon skulle vara lugn och avslappnad. Traven gick över förväntan, hon lugnade ner sig och jag kunde trava henne lång-låg, vilket var dagens plan.

Sanna red Corint samtidigt och hade ute cavaletti, och Kira blir automatiskt mycket mer alert när det ligger bommar ute, även om de inte är åt henne. Kira fick i alla fall trava över bommarna några gånger i slutet, men hon var lite för överilad för den sortens aktiviteter idag. Kunde i alla fall avsluta med att trava av henne lång-låg, så vi avslutade bra. :-)

Nåja, även om det här var långt ifrån vårt bästa pass så är även dem nyttiga. Jag hade kunnat vara smartare och stoppa på henne gramanen innan jag gick ut, för hon har vilat i flera dagar och jag vet att hon hade vart lugnare med den på. Jag var dock lat och lämnade den inne vid boxen, men jag skyller åtminstone inte ifrån mig 😉

image image image image image image

blogstats trackingpixel

Kommentera

E-postadressen publiceras inte. Obligatoriska fält är märkta *

Följande HTML-taggar och attribut är tillåtna: <a href="" title=""> <abbr title=""> <acronym title=""> <b> <blockquote cite=""> <cite> <code> <del datetime=""> <em> <i> <q cite=""> <s> <strike> <strong>