Dream big

Om Ni bara visste vilken fin hästgård jag såg på en mäklarsite här om dagen! Den låg i södra Sverige, huset var stort, vitt och hade sådan charmig New England inredning – Prcis som jag vill ha det!

Stallet var, likt huset, stort och luftigt och hade hela 36 boxar. Mörka träväggarna, kaklad vattenspilta, ett solarie till hästarna och en enorm tvätt/torkstuga för blöta hästtäcken eller rena schabrak. Gården hade även ett ridhus, längst långsidorna var det panorama fönster och i taket hängde en kristallkrona. Alltså, drömmen!

Det kanske inte är någon hemlighet att jag som inbiiten ridsportfantast och hästägare drömmer om att bo så, jag skulle aldrig vilja lämna hemmet. Haha. Tänk att en dag kunna uppfylla den drömmen. Ha en egen hästgård, jobba med hästar och ridsporten på heltid och ha 2-3 fina, egna dressyrhästar.

Folk frågar ofta mig vad jag vill bli när jag blir stor, jag brukar svara att jag vill bli rik. När jag funderar på vad jag vill utbilda mig till handlar ingenting om prestige eller vad som kanske låter fint i andras öron, det handlar om att jag själv vill kunna bygga den dröm jag har – Där jag gärna skulle vilja kunna kombinera jobbet med hästarna.

När man drömmer om sådana här lyxiga hästgårdar är det ju inte för intet som man jämför priser, både på hus och på försäkringar. Hem som häst. Hos Insplanet kan man enkelt jämföra olika försäkringar, bland annat boendeförsäkring vilket känns högst optimalt när man sitter och drömmer. Instplanet har en lätt navigerad hemsida och är väldigt tydlig med vad olika försäkringar innefattar, vilket underlättar hela proceduren av att känna sig som en vilsen kolibri i djungeln av olika försäkringsalternativ.

image

blogstats trackingpixel

Kommentera

E-postadressen publiceras inte. Obligatoriska fält är märkta *

Följande HTML-taggar och attribut är tillåtna: <a href="" title=""> <abbr title=""> <acronym title=""> <b> <blockquote cite=""> <cite> <code> <del datetime=""> <em> <i> <q cite=""> <s> <strike> <strong>