Kalixortens ridklubb

Har spenderat hela morgonen och förmiddagen i stallet med att titta på dressyrtävlingar, allt ifrån MSV C:1 till LB. Jag har aldrig vart den som tycker det är speciellt intressant att se på dressyr, speciellt inte på den här nivån där de mest avancerade är typ öppna, sluta och förvänd galopp. Lite som att se målarfärg torka, haha.

Däremot kan jag tycka det är roligt när det blir mer avancerat, som på SIHS eller så, då händer det ju i alla fall någonting. Kür är också roligt, för att omväxling förnöjer. Förstår mig inte riktigt på de som säger ”Åh, jag skulle aldrig kunna tävla dressyr för jag skulle aldrig lära mig programmen…” Ehmmm… Jag lär mig dom efter att ha sett 2-3 ryttare rida 🙈 Jag funderade tidigare på att vara med i LB med Kira, innan hennes ofrivilliga vila i maj pga. Benet, så var tanken, men det gick ju som det gick. Ides aldrig teckna någon licens för henne i år pga. Det, eftersom det var så osäkert på hur mycket jag öht skulle kunna rida henne. Därför har hon också haft mycket vila under sommaren, för att det inte spelade mig någon roll om jag får ägna några veckor till igångsättning och inte har kunnat ‘hårdträna”. Sanna hade tänkt vara med på Corint, men hon Corrie har haft så mycket skavsår/insektsbett under magen så det har inte gått att spänna en sadelgjord, och i vår värld är varken plaketter, rosetter eller procent värt någonting, men våra hästars hälsa är. Där av, tävlade ingen av oss. Så nu vet alla det, som frågat ut oss varför vi inte vart med och tävla fast vi har tre hästar.

(Och Scarto då, tjaaaa… Han är ju som han är, humör efter dag om man säger så. Antingen hade han skött sig utmärkt, eller så hade han spelat Allan och tyckt att det var roligare att visa sig från den sidan 🙈😉 istället fick han stå i hagen utmed ridbanan och se på, och förhoppningsvis lära sig något) 😅

image

blogstats trackingpixel

Kommentera

E-postadressen publiceras inte. Obligatoriska fält är märkta *

Följande HTML-taggar och attribut är tillåtna: <a href="" title=""> <abbr title=""> <acronym title=""> <b> <blockquote cite=""> <cite> <code> <del datetime=""> <em> <i> <q cite=""> <s> <strike> <strong>