Fredagsmorgon

Godmorgon! Jag ska precis gå och göra frukost, tänkte sedan åka till stallet och fixa alla sysslor så det är klart till i eftermiddag då hästarna ska gå in in. Vi har nämligen dressyrtävlingar på hemmaplan för storhäst både ikväll och imorgon, så det känns bäst att ha gjort bort all mockning nu på morgonen då det förmodligen är lite lugnare där. Funderar om jag ska rida Kira eller Corint en sväng nu på morgonen, eventuellt att vi joggar lite lätt, annars får hästarna vila idag.

Red ett lättare dressyrpass i ridhuset igårkväll, mycket skrittarbete och lite lätt jogg. Kira har som sagt vilat mycket under sommaren, absolut inte gått krävande pass så vi tar det lite lugnt nu efter sommarn med igångsättningen. Det gick i alla fall bra, stundvis lite för överilad i skritten men då var det också 3 andra hästar ute som travade omking runt henne i ridhuset, och hon är rent generellt mycket mer stressad i ridhuset än utomhus. En av anledningarna till att jag föredrar att rida ute, för att Kira tycker om det mer och är mer harmonisk. Igår kunde jag dock inte rida på utebanan då de höll på ställa i ordning till tävlingen, och det kryllade av insekter och små knott ute.

 

image

blogstats trackingpixel

Kommentera

E-postadressen publiceras inte. Obligatoriska fält är märkta *

Följande HTML-taggar och attribut är tillåtna: <a href="" title=""> <abbr title=""> <acronym title=""> <b> <blockquote cite=""> <cite> <code> <del datetime=""> <em> <i> <q cite=""> <s> <strike> <strong>