Green smoothie

Halloj! Ber om ursäkt för min frånvaro, om någon saknat mig. Haha. Har haft fullt upp hela förmiddagen då jag vaknade till en grå himmel som gissningsvis skulle övergå till regn och åska, så jag slängde i mig frukost och gick ut med min hund (som är extremt åskrädd) då jag tänkte att hon skulle slippa gå ut om det började åska. Vad tror Ni händer när vi precis är på väg hem? Jag ser hur en blixt slår ner en bit bort och sedan mullrar det nå jävulskt och börjar ösregna. Vi sprang in, dyngsura och förmodligen lika rädd båda två. Inte för att jag är åskrädd, men jag vill helst inte vara ute.

Det lugnade sig lite efter ett tag så jag och mamma åkte till stallet och mockade och fixade åt hästarna, velade om vi skulle ta in dom då det åskade lite där, men på långt håll, och var regnfritt. Jag ville ta in dom på studs efter jag mockat, mamma är dock aningen lugnare än mig och tyckte inte det var så farligt. Haha. 😉 Himlen blev bara mörkare och det började mullra mer så vi bestämde oss för att ta in dom, precis när vi kommer till hagen blixtrar och mullrar det, höstarna är dock stencoola och går lugnt in. Precis när mamma släppt lös Scarto i boxen kommer det en till braka-smäll och han blir så rädd så han bokstavligt talat springer ett varv i boxen. Jag ryckte av Kira täcket, i princip sprang ut till Corint för att hämta in henne och det var lugnt i kanske 10 minuter innan vi sedan åker hem och det blir värsta åskovädrt med ösregn, blixtar och dunder. Skönt att hästarna fick komma in i alla fall! Mamma var just och släppte ut dom igen då det för tillfället är uppehåll med sol, ska visst börja åska ikväll igen men de ska lika gå in vid 17:30.

Under tiden hon var och släppte ut hästarna (om någon nu undrar varför inte jag var med) så stod jag i duschen då jag tagit ur min hårförlängning. Vet inte om jag råkat få ett måndagsexemplar eller vad, men den kändes inte alls fin och fräsch, till och med Kiras svans är tio gånger bättre, glansigare och fräschare än vad löshåret var 🙈 Jag gillar att ha långt hår, men i så fall med clips eller flip-in så jag kan ta ur det när jag vill, sätta i det då det passar och inte behöver ha det varje dag till vardags. Tror inte riktigt det lämpar sig till någon som svettas under en ridhjälm flera gånger i veckan, då känns det som att det finns bättre alternativ 😉

Har precis druckit upp en green smoothie och ska gå ut med Milla i solen, och förhoppningsvis slipper vi ovädret denna runda!

image

blogstats trackingpixel

Kommentera

E-postadressen publiceras inte. Obligatoriska fält är märkta *

Följande HTML-taggar och attribut är tillåtna: <a href="" title=""> <abbr title=""> <acronym title=""> <b> <blockquote cite=""> <cite> <code> <del datetime=""> <em> <i> <q cite=""> <s> <strike> <strong>