Söndagsmorgon

God morgon! Jag sitter i skrivande stund på vår inglasade balkong och ska skriva klart en inlämningsuppgift i Hälsopedagogik, skulle egentligen ha vart i stallet nu och släppt ut hästarna men mamma tyckte att jag kunde stanna hemma och plugga färdigt istället eftersom jag är upptagen på eftermiddagen och uppgiften ska in senast imorgon. Tack! ❤️

Idag flyttar våra hästar tillbaks till vårt ordinarie stall ifrån sommarbetet/mitt förra stall. Tänk vad lätt om man hade en hästbuss nu när vi har tre hästar, istället måste man åka dubbla svängar eftersom man inte får med sig alla på en gång. Tack och lov kan Kira & Corint åka samtidigt, Scarto vill stå brett i transporten så han åker själv. Blir jag miljonär ska jag lätt köpa en egen hästbuss! 🙈

Hela familjen var till stallet igårkväll då Vi tänkte rida, men vi uteslöt det då vi kom dit och började borsta då alla tre hästar var blöt i svett av värmen, bara av att stå inne i stallet. Kira fine, hon har skaffat vinterpäls så henne måste jag klippa när vi kommer hem. Förra sommaren klipptes hon första gången i början av Augusti då hon hade skaffat lång vinterpäls, sedan en gång i början på december och en gång i februari kanske det var. Tur jag har en egen ny, bra klippmaskin 😅 Klickade lite vardagsbilder igår, inte så spännande kanske men lite omväxling i bloggen. Vi borstade i alla fall hästarna, jag svampade av dom så de fick svalka sig och så käkade dom äpplen. Lördagsmys ❤️

image image image image image image image

blogstats trackingpixel

Kommentera

E-postadressen publiceras inte. Obligatoriska fält är märkta *

Följande HTML-taggar och attribut är tillåtna: <a href="" title=""> <abbr title=""> <acronym title=""> <b> <blockquote cite=""> <cite> <code> <del datetime=""> <em> <i> <q cite=""> <s> <strike> <strong>