Star Horse | Swarovskipannband

image image image image

diamonds are a girl’s best friend”, jag vet inte riktigt om jag kan hålla med, jag föredrar diamanterna på våra hästarna träns 😉 Jag fick hem dessa två supersnygga pannband förra fredagen ifrån Star Horse. Vilket är ett företag som B.la. Säljer ett brett utbud av pannband, men också nosgrimmor med bling, täcken, hundhalsband, skärp, sporremmar etc.

Jag har sedan tidigare två pannband därifrån, ett i guld och ett turkost – Och de är utan tvekan mina favoritsandaletter, och jag vet inte hur många gånger jag fått komplimanger för det turkosa pannbandet, som Corint går med idag – Vilket är sååå fint på henne! Tror hon kommer vara lika fin i det rosa/silvriga, det bruna/guld/silver ska Kira få. På tal om det rosa, det har även kardborre på sidan vilket gör att hela byta-pannbands-proceduren går betydligt fortare än när man ska spänna isär hela tränset, vilket också är anledningen (i alla fall för mig) att jag inte byter pannband efter outfit, för att det är så omständigt i form av att ta tid 🙈

– I samarbete med Star Horse.

blogstats trackingpixel

Kommentera

E-postadressen publiceras inte. Obligatoriska fält är märkta *

Följande HTML-taggar och attribut är tillåtna: <a href="" title=""> <abbr title=""> <acronym title=""> <b> <blockquote cite=""> <cite> <code> <del datetime=""> <em> <i> <q cite=""> <s> <strike> <strong>