humörsvängningar hos vädret

God morgon! Jag tog sovmorgon imorse då Sanna skulle släppa ut hästarna, vilket kändes väldigt skönt då jag mest och låg och vred och vände på mig igårkväll då jag skulle sova för att det var så varmt och kvavt i sovrummet. Somnade nog inte fören runt 02:00, inte för att det egentligen spelar någon större rol eftersom jag är hemma på dagarna när jag pluggar, men det är sååå irriterande och ger så mycket onödig ångest att ligga klarvaken i sängen när man vill sova, från klockan 22:30 och 3,5 timme framåt. Jag kan verkligen inte sova när det är för varmt i sovrummet, öppnar till och med fönstret på vintern ett tag för att det ska bli svalt i sovrummet. Min lösning inatt? Gick upp och fyllde en flaska med iskallt vatten som jag la i sängen vid mina ben, vilket skönt nog var effektivt så jag somnade!

Nu har jag ätit frukost, vart ut med Milla i regnet och åskan och ska strax ta tag i disken på diskbänken. Sedan ska jag fortsätta plugga, ska skriva en inlämning om MTP & MIDS (IT i vården). Och vet Ni, jag fick just en notis på Instagram ifrån Annica Englund då jag vunnit pris i en Instagramtävling hon hållit i, hur kul?! 😃

image

blogstats trackingpixel

Kommentera

E-postadressen publiceras inte. Obligatoriska fält är märkta *

Följande HTML-taggar och attribut är tillåtna: <a href="" title=""> <abbr title=""> <acronym title=""> <b> <blockquote cite=""> <cite> <code> <del datetime=""> <em> <i> <q cite=""> <s> <strike> <strong>