Q & A

Q: Finns det något du ogillar extra mycket?

A: Blött hår, jag hatar att ha blött hår. Apelsinchoklad, fyyy.

Q: Vad lyssnar du på för musik?

A: Det är en rätt salig blandning, men ofta på topplistor (Ex. topp 50 Sweden) eller soundtrack från The Vampire Diaries.

Q: Ger du alla människor en andra chans? Varför/varför inte?

A: Nej, det gör jag inte. Varför jag väljer att inte göra det är för att jag anser att vissa handlingar människor gör inte är acceptabla, oavsett vad.

Q: Vad är din bästa egenskap?

A: Jag skulle säga att jag är väldigt ärlig, och har ganska bra självkänsla. Bryr mig inte om vad andra människor tycker om mig. Sedan har jag väldigt lätt att läsa människor, vilket alltid är bra att kunna.

Q: Vad är ditt drömyrke och drömboende?

A: Sjuksköterska av något slag. Drömboende skulle jag säga att är en gård med ett fint hus, ljus inredning med inspiration av ”New England”. En utepool, en stor altan med tak, en damm i trädgården, stora hagar utanför vardagsrumsfönstret. Ett stort, ljust och luftigt stall, ridhus, två stora utebanor (en hopp och en dressyr), skrittmaskin med tak, en terrängbana, ett solarium (för häst, såklart), en stor tvättstuga i stallet med bra torkmöjligheter av täcken. 3-4 skötselspiltor med möjlighet till att duscha hästarna, kaklade väggar i vattenspiltan. Har jag glömt något? Ja ni hör ju att jag måste bli miljonär, haha. 😉

image

blogstats trackingpixel

Kommentera

E-postadressen publiceras inte. Obligatoriska fält är märkta *

Följande HTML-taggar och attribut är tillåtna: <a href="" title=""> <abbr title=""> <acronym title=""> <b> <blockquote cite=""> <cite> <code> <del datetime=""> <em> <i> <q cite=""> <s> <strike> <strong>