adventure

Imorse tänkte jag och La familia att vi rider ut med hästarna, trots att det regnade lite. Lite regn var väl inte hela världen, hade ju regnjacka. Vi började att skritta dom på asfalt efter byavägen till vi kom till en längre brantare backe vi skrittade upp för. Där och då var mina ridbyxor genomblöta, men det berörde inte mig så mycket då hästarna var glada. Eftersom vi stått i det stallet förut kan vi skogsvägarna, och tänkte att vi rider hem genom en stig som finns i skogen. Efter att ha skrittat hästarna dit (eller ja, Kira studsade & piafferade fram, och Sanna som satt på Scarto bakom oss skrattade bara åt oss ”Förlåt för att jag skrattar, men det ser såååå kul ut bakifrån!’) Vi hittade stigen, men sen vette tusan vad som gick snett, haha…

Stigen var igenvuxen, det var träd överallt, literally. Jag blundade flera gånger och lät Kira styra sig själv då jag hade fått grenar med blöta löv i ögonen annars. Helt ok, det gick bra. Mitt i allt ropar mamma som rider först att det låg ett träd över vägen, som Kira snubblar i och står på näsa med mig hängande vid öronen. Var säker på att hon skulle brutit både rygg och ben, men det gick bra. Otroligt nog. Lite längre fram kom vi till ett vattenfyllt bredare dike, inget djupt men ganska brett. Corint går rätt igenom, glad i hågen. Kira och Scarto däremot… Tvärstopp! Både jag och Sanna prövade men bägge två gick bara bakåt och reste sedan på sig, omöjligt att få dem att ens hoppa över. Så vi fick vända, och försöka hitta ut till den större skogsvägen igen – och rida hem en betydligt längre runda.

Hem kom vi, tillslut. DYNGSURA, men hela. Jag var blöt genom regnjackan, in genom huvtröjan jag hade under in till T-shirten. Vidrigt. Haha. Kiras träns hade färgat av sig och ett av fårskinnsbootsen tappade vi ute i skogen när vi halvt om halvt gick omkull. Det rann vatten i ridstövlarna, på riktigt alltså. Fyyy. Inga fler uterittet med utforskning i regn, det säger jag då bara! 😅

Snapchat-3023014463612419470 Snapchat-4653730858151073515 Snapchat-7817713722041705162 Snapchat-3911764421914794611

blogstats trackingpixel

Kommentera

E-postadressen publiceras inte. Obligatoriska fält är märkta *

Följande HTML-taggar och attribut är tillåtna: <a href="" title=""> <abbr title=""> <acronym title=""> <b> <blockquote cite=""> <cite> <code> <del datetime=""> <em> <i> <q cite=""> <s> <strike> <strong>