Hovslagare & equiterapi

Igår var min hovslagare ut och skodde alla 3 hästar, en väldigt duktig hovslagare och hästmänniska. Har haft honom som hovslagare sedan jag red shetlandsponny, så det säger nog en hel del om hur nöjd Vi är med honom 😅

Som jag skrev ovan är han väldigt kunnig på häst, och när han skulle verka Kira bak kände han något som inte riktigt var som det skulle så han stod tyst ett tag, kände igenom henne lite och sa sen ”Hon hade en liten låsning i Si-leden, men den har jag fixat nu!” haha, så härlig hovslagare! Agerar både hovis och equiterapeut, så snällt! Sa det till mamma då jag kom hem från stallet, varpå hon svarade ”Ja det är ju inte konstigt om hon hade en låsning, så som hon uppförde sig när du skrittade ut”. Som ni kanske kommer ihåg skrev jag för någon vecka sedan att jag skrittat ut i skogen, men Kira var mer uppe i luften och växlade mellan att stegra, göra lufthopp, sparka bakut och takta hela vägen hem. Trodde minst sagt hon skulle bryta benen på väg hem efter skogsstigen som är lite stenig. Inte konstigt om man som 19-åring blir lite stel och låst av dessa akrobatiskaövningar.. 🙈

Hur som helst, den låsningen åtgärdade min snälla hovis! 😊 Skoningen gick bra på alla 3, Scarto & Kira är aldrig några problem att sko och Corint var det första gången vi skodde sedan vi köpte henne, men det gick bra.

Snapchat-2096034881906774589

blogstats trackingpixel

Kommentera

E-postadressen publiceras inte. Obligatoriska fält är märkta *

Följande HTML-taggar och attribut är tillåtna: <a href="" title=""> <abbr title=""> <acronym title=""> <b> <blockquote cite=""> <cite> <code> <del datetime=""> <em> <i> <q cite=""> <s> <strike> <strong>