Godmorgon, torsdag

Godmorgon! Jag vaknade precis och ligger fortfarande i sängen, läser lite mail och kikar på Instagram för att ta ikapp det jag missat av amerikanska Instagrammare under natten. Idag är det torsdag och på schemat står ett besök på sjukhuset för att byta min CGM sensor (kontinuerlig blodsockermätare), ett besök på Granngården för att se om de säljer spån och i så fall köpa det, och en fodersäck Groov 125 skulle jag nog behöva till Kira & Corint. Annars får vi nog åka en sväng förbi Luleå och införskaffa det.

Ska även till stallet och fixa åt hästarna, kanske börja packa lite inför det jag ska ha med då vi flyttar de på ”bete” imorgon. Mer rätt ska de stå i mitt förra stall en månad, där vi har mer bete och mycket bättre uterittsmöjligheter. 😀 Om Kiras ben känns OK ska jag försöka hinna skritta henne ett tag idag.

Som sagt har hon inte vart helt fräsch i ena frambenet och vilat ca. 4 veckor, samt ätit antiinflammatoriskt 14 dagar så planen är att ta det hela dag för dag, skritta henne en månad om det går som planerat och då gärna rakt fram på hårt underlag, vilket jag har mycket bättre möjlighet till nu när vi flyttar hästarna. Tur Vi har två till hästar så jag kan växla lite om jag blir allt för dressyrsugen, för de var väl kanske inte riktigt såhär jag hade hoppats på en sommar med Kira. Vår plan var egentligen att starta lite dressyr i augusti, men den planen har vi fått lägga undan på hyllan – troligtvis för gott, tyvärr. Får rida in mig lite mer på Corint så kanske vi kan starta, vi får helt enkelt se 😊

FB_IMG_1467203055218

blogstats trackingpixel

Kommentera

E-postadressen publiceras inte. Obligatoriska fält är märkta *

Följande HTML-taggar och attribut är tillåtna: <a href="" title=""> <abbr title=""> <acronym title=""> <b> <blockquote cite=""> <cite> <code> <del datetime=""> <em> <i> <q cite=""> <s> <strike> <strong>