Busy woman

Avslutar dagen med ett inlägg där jag startade dagen – i sängen. Pjuh vilken dag! Imorse efter jag stigig upp åt jag frukost, var ut med Milla, duschade och sedan cyklade jag till sjukhuset för att träffa min diabetessköterska och byta CGM sensor. Känns lite väl avancerat att sticka fast den själv, på baksidan av armen med en hand. Haha. 😅

Käkade lunch i all hast, en laxsallad. Åkte till granngården och köpte 14 säckar stallpellets, åkte med dom till ”betet” och spånade 2/3 boxar. Åkte sedan och hjälpte syrran att flyttstäda hennes lägenhet, iväg och kasta lite retursopor och på ICA för att köpa glass och jordgubbar :)) Hem en sväng och då diskade jag under tiden som Sanna gick ut med milla. Sen åkte vi till Granngården igen och köpte ytterligare sju säckar stallpellets, till ”betet” med dom och göra samma procedur i den 3:e boxen. Sen åkte vi till stallet och fixade åt hästarna, mocka, fylla mat och vatten och ta in dom. Innan vi sedan äntligen kunde åka hem där mamma höll på att laga middag. Är helt slut. Om de inte vore för den tropiska värmen så, men man ska väl inte klaga 😊

Snapchat-8515424924063674776

blogstats trackingpixel

Kommentera

E-postadressen publiceras inte. Obligatoriska fält är märkta *

Följande HTML-taggar och attribut är tillåtna: <a href="" title=""> <abbr title=""> <acronym title=""> <b> <blockquote cite=""> <cite> <code> <del datetime=""> <em> <i> <q cite=""> <s> <strike> <strong>