Bloggtävling: Vinn en valfri piké från Horseaddict

 

image

Nu tycker jag det är dags för en Bloggtävling igen, denna gång i samarbete med Horseaddict som säljer B.la. Dessa snygga pikétröjorna, samt skrittäcken med fräcka citat!✌🏽️

För att delta behöver du göra det som står på bilden – kommentera detta inlägg på bloggen med vilken piké du vill vinna och i vilken storlek (Klicka på länken ovan), samt din mailadress. Vinnaren dras 6/7 kl. 12:00 ☀️

blogstats trackingpixel

3 reaktion på “Bloggtävling: Vinn en valfri piké från Horseaddict

Kommentera

E-postadressen publiceras inte. Obligatoriska fält är märkta *

Följande HTML-taggar och attribut är tillåtna: <a href="" title=""> <abbr title=""> <acronym title=""> <b> <blockquote cite=""> <cite> <code> <del datetime=""> <em> <i> <q cite=""> <s> <strike> <strong>