Viloperiod

God dagens! Här ekade det tomt, men det har inte hänt så mycket sedan sist. Kira ska få en vilovecka/ev. Promeneras då hon i lördagskväll var svullen i ett framben, inte det hon haft sin senskada i utan det andra, vilket på samma gång som det är oerhört tråkigt känns lite bättre. Gick ut och promenerade med henne på kvällen och tog på henne stallbandagen/skydden som hon fick stå med över natten. Skrittade ut henne i skogen med mamma och Corint en sväng i söndags och då jag kom in var benet betydligt mindre svullet,  spolade det med kallvatten i 10 min och igår vilade hon helt. Sanna mockade och fixade åt henne så jag var inte ens ut till stallet igår, men fick hälsningar om att hon stod och solade i hagen med katten Sid som låg och sov i hennes höhög 😊

Beställde mer djävulsklo åt henne i söndags för vårt lager var slut, och det borde komma idag, hoppas hoppas! Gav henne det i vintras när hon också hade en olustig svullnad i benet kombinerat med 2 veckors vila, eftersom det är antiinflammatorisk. Vi får väl se om det blir bättre och vad vi ska göra i framtiden, hon är trots allt 19 år och helst skulle jag vilja ge henne pension med lugnare motion och uteritter, men samtidigt ha en häst utöver henne som jag kan träna mer med och tävla lite. Jag lovade henne faktiskt att jag skulle ha kvar henne om jag så bara kunde skritta henne pga. Sin senskada. Behöver bli miljonär så jag kan bygga ett eget stall. Får spela på lotto imorgon, jag brukar ju iaf ha tur i spel…

IMG_20160529_191722

 

blogstats trackingpixel

Kommentera

E-postadressen publiceras inte. Obligatoriska fält är märkta *

Följande HTML-taggar och attribut är tillåtna: <a href="" title=""> <abbr title=""> <acronym title=""> <b> <blockquote cite=""> <cite> <code> <del datetime=""> <em> <i> <q cite=""> <s> <strike> <strong>