Fredagsmorgon

God morgon! Jag har precis ätit frukost och ska snart gå ut med Milla, sen ska jag förbi sjukhuset och be någon av diabetessköterskorna byta ut min CGM sensor som har suttit i 3-4 veckor, så den har börjat göra sitt. Sen ska jag börja skriva på den sista uppgiften i svenska C, egentligen är den inte svår på något sätt, men jag har ändå av någon anledning skjutit upp den 🙈

Skrittade Kira barbacka ute i solen igår, kravlöst på långa tyglar. Mest för att hon skulle få komma ut och röra på sig och få lite bättre cirkulation i benen, än att bara stå inne hela kvällen. Ikväll kanske jag och Sanna skulle rida ut i skogen med Kira & Corrie ☺

20160527_181741 Snapchat-1951038177587059293

blogstats trackingpixel

Kommentera

E-postadressen publiceras inte. Obligatoriska fält är märkta *

Följande HTML-taggar och attribut är tillåtna: <a href="" title=""> <abbr title=""> <acronym title=""> <b> <blockquote cite=""> <cite> <code> <del datetime=""> <em> <i> <q cite=""> <s> <strike> <strong>