Tisdag

God morgon! Jag har precis ätit frukost och druckit första koppen kaffe för dagen, svarat på lite mail och kollat Instagram. Ska snart gå ut med Milla i det tråkiga vädret, mulet och regn. Bläää.

Under dagen ska jag plugga, samt beställa böcker inför kurserna jag ska läsa i sommar, parallellt med det jag ska jobba. Åker ut till stallet i eftermiddag och då ska även Kira få besök av hennes gamla skötare som hon hade innan jag köpte tillbaks henne. Kul!

På tal om Kira. Jag red ett dressyrpass på utebanan igår och hann precis bli klar innan ösregnet kom, det småregnade sista 20 minuterna men det var bara skönt, haha. Joggade henne på volter och serpentiner, vilket gick bra. Hon har ju vilat några dagar pga. Vaccineringen och jag hade nästan väntat mig att hon skulle vara piggare än vad hon var, vilket bara var skönt och då kunde jag även välja att galoppera henne – Vilket jag vanligtvis inte gör dagar hon är het som glödande kol. Galopperade lite på en stor volt i båda varven först innan jag övergick till att galoppera på en serpentin och varje gång på mitten sakta av och fatta ny galopp, och eftersom jag ville träna galoppfattningar igår var det en ypperlig övning då Kira inte blev för speedad, utan fick aktivera Hjärnkontoret, samtidigt som hon gjorde riktigt fina galoppfattningar 😊👌🏽

image

blogstats trackingpixel

Kommentera

E-postadressen publiceras inte. Obligatoriska fält är märkta *

Följande HTML-taggar och attribut är tillåtna: <a href="" title=""> <abbr title=""> <acronym title=""> <b> <blockquote cite=""> <cite> <code> <del datetime=""> <em> <i> <q cite=""> <s> <strike> <strong>