Markarbete

Gårdagens motion för Kira fick bli ett pass i ridhuset, lite cavaletti varvat med mycket skrittjobb. Mamma hade borta en elev ur en av sina ridgrupper, så jag passade på att smita in samtidigt och bara med på deras lektion. Det gick bra, om jag bortser från hur otroligt stark/het hon blev när vi skulle trava cavaletti och stå i ett led och vänta. Och inte ens ett martingal till hjälp hade jag… 🙈

Medan barnen glatt hoppade med sina ponnyer satte jag Kira i skrittarbete för att lugna ner sig lite – och då kändes hon väldigt fin och harmonisk att rida, vilket var jättekul! Med andra ord ett väldigt nyttigt pass, oavsett om hon inte gick som en dröm i början av passet.

image

blogstats trackingpixel

Kommentera

E-postadressen publiceras inte. Obligatoriska fält är märkta *

Följande HTML-taggar och attribut är tillåtna: <a href="" title=""> <abbr title=""> <acronym title=""> <b> <blockquote cite=""> <cite> <code> <del datetime=""> <em> <i> <q cite=""> <s> <strike> <strong>