Regn

 

imageMåndag idag igen, och tyvärr är det väldigt grått och trist väder ute. Det har regnat till och från sedan jag steg upp imorse. Enda plusset när det regnar sådär lagom mycket är att ridbanan inte dammar, haha. Jag ska ta och städa lite här hemma, diska, plocka och dammsuga då det vart aningen mycket i helgen med stalljour, en resa till Luleå för lite shopping på Hööks och foderinköp. På tal om foder, idag borde min beställda säck mash komma till Granngården, och gör den inte det blir jag galen för jag övervägde att köpa en i Luleå men samtidigt kändes det onödigt eftersom jag beställt en, och jag har ingenstans att förvara massa extra foder.

Ska ut till stallet i eftermiddag då mamma slutar, får se hur det blir med motion idag eftersom det är lektioner i ridhuset. Det beror lite på vädret bland annat, men i så fall ska jag nog longera Kira. ”Corrie” kanske kan få komma ut på en promenad och se sig omkring? 😊

 

 

blogstats trackingpixel

Kommentera

E-postadressen publiceras inte. Obligatoriska fält är märkta *

Följande HTML-taggar och attribut är tillåtna: <a href="" title=""> <abbr title=""> <acronym title=""> <b> <blockquote cite=""> <cite> <code> <del datetime=""> <em> <i> <q cite=""> <s> <strike> <strong>