Tjugotvå

God kväll! Som jag skrev tidigare idag så väntade jag på veterinären, hon har varit ut och vaccinerat Kira och inget märkvärdigare än så 😊 Sen har jag roat mig med att räkna matte, hälsat på hos mormor & morfar och bjudit dom på tårta eftersom jag fyllde år igår, hela 22 år gammal 😉

Vad jag fick i present igår? En god middag av mamma och en ursöt tårta av min storasyster. Fick även en tävlingskavaj jag suktat över i 6 månader av mamma, så tacksam! Och tulpaner. Älskar tulpaner! Av min syster fick jag Kiras tävlingslicens för i år betald och av mormor och morfar fick jag pengar. Jag är väldigt glad över alla presenter, väldigt uppskattade!

Snapchat-8970855452588740551 Snapchat-3038059925604677024

blogstats trackingpixel

Kommentera

E-postadressen publiceras inte. Obligatoriska fält är märkta *

Följande HTML-taggar och attribut är tillåtna: <a href="" title=""> <abbr title=""> <acronym title=""> <b> <blockquote cite=""> <cite> <code> <del datetime=""> <em> <i> <q cite=""> <s> <strike> <strong>