Swarovskipannband // Star Horse

Jag fick hem ett paket här om veckan ifrån Star Horse, där innehållet i paketet var två swarovskipannband till Kira. Som de flesta andra ryttare så föredrar även jag att ha så glittrande och bling-iga pannband som möjligt, more is more i detta fall 😉

Jag valde ett klassiskt i guld eftersom det går att matcha till allt, det spelar ingen roll om jag har ett brunt schabrak eller om jag har ett grönt schabrak – Det är lika snyggt oavsett. Det guldiga pannbandet är av en lite smalare modell, vilket är väldigt fint i Kiras nätta ansikte. Detta pannband har jag valt att sätta på mitt dressyrträns som har en ganska bred nosgrimma som nästintill ser lackad ut efter jag putsat den med diverse tillbehör för att få det så blankt som möjligt.

image image

Det andra pannbandet jag fick hem är lite bredare i modellen än det första, detta i turkos/silver. Jag har en förkärlek till turkosa saker och det är jättesnyggt på Kira som är skimmel! Detta pannband har jag hängt på mitt shape by Charisma träns, där det gör sig väldigt bra!

Star Horse har ett brett utbud av olika produkter, både för häst, hund och ryttaren. Utöver en massa fina pannband har de fina lackade träns, hundhalsband med strass, skärp med swarovski till ryttaren och sporremmar med bling – Allt för att få er att glänsa som de stjärnor Ni är!

I samarbete med Star Horse.-

image image

 

blogstats trackingpixel

Kommentera

E-postadressen publiceras inte. Obligatoriska fält är märkta *

Följande HTML-taggar och attribut är tillåtna: <a href="" title=""> <abbr title=""> <acronym title=""> <b> <blockquote cite=""> <cite> <code> <del datetime=""> <em> <i> <q cite=""> <s> <strike> <strong>