HOVSLAGAREN

Vet Ni vad jag gjorde igår kväll, en lördagskväll dessutom? Satt i stallet medan Scarto & Kira hade besök av vår hovslagare och fick nya dojjor – Vilket var på tiden! Jag skrev ju härom veckan att han skulle komma och sko, men att han fick förhinder så vi fick skjuta lite på det. Igår fick jag ett sms av honom där han frågade om han kunde komma och sko dom efter kl. 19 en lördagskväll, och det är ju inte så att jag säger nej bara för att det var lördag kväll. Det är inte allt för glamoröst att ha egen häst ibland… ;)

Jag filmade faktiskt då han skodde Scarto, Kira var inte lika skenhederlig och stod inte lika stilla utan roade sig där ett tag att hoppa runt på tre ben, så då är det tur att lillebror kan rycka in och vara filmstjärna ;) På tal om att filma, vet Ni vad jag gjorde i fredags? Jag spontanshoppade en actionkamera! På loppet av 4 minuter (!) från det att jaga såg den på en hemsida så hade jag klickat hem och betalat den. Haha. Men alltså, sååå kul att kunna sätta kameran på ridhjälmen när man är ute och galopperar i skogen eller tränar dressyr, istället för att kånka runt på min stora systemkamera varje gång jag vill filma till bloggen :D Måste bara införskaffa mig ett till minneskort med Wi-Fi, avskyr vanliga minneskort. Det kanske inte så många vet om mig, att jag är ganska teknikintresserad och lätt skulle kunna spendera några timmar inne på MediaMarkt för att gå runt och kolla på kameror och grejor ;) 

blogstats trackingpixel

Kommentera

E-postadressen publiceras inte. Obligatoriska fält är märkta *

Följande HTML-taggar och attribut är tillåtna: <a href="" title=""> <abbr title=""> <acronym title=""> <b> <blockquote cite=""> <cite> <code> <del datetime=""> <em> <i> <q cite=""> <s> <strike> <strong>