Q & A

Q: Vad är Kiras bästa egenskap? Varför fastnade du för henne?

A: Hennes bästa egenskap måste vara att hon alltid är så positiv, både vid hantering och vid ridning. Jag fastnade för henne för att hon är så snäll, det finns inget ont i den hästen.

Q: Om du köpte en ny häst, vad skulle du då leta efter?

A: Den där frågan fick jag faktiskt irl här om dagen, och då var mitt svar att jag är ganska öppen för förslag. Ålder beror på utbildning, men minst 5 år och max 15 år. Den skulle vara någonstans mellan 145-165 cm beroende på häst/modell, men den får inte vara tung att rida.

Q: Har du några kroppskomplex?

A: Nej, faktiskt inte. Det enda jag kan tycka ser kul ut är mina skeva ben då jag har en onormalt konstig vinkel  dom, men det är inget som stör mig på något sätt.

Q: Har du något förhållande?

A: Nej, det har jag inte och jag vill inte ha något heller.

Q: Hej! Kan du göra ett inlägg med snygga träningskläder?

A: Absolut! Håll utkik i eftermiddag.

Q: Är du märkesfixerad när du köper hästsaker?

A: Nej, det skulle jag inte säga att jag är. Jag skulle ex. Aldrig köpa benskydd för 2500:- eller ett par stigbyglar för samma summa då jag anser att de inte är bättre för att de är dyrare och har ett märke på sig än många budgetvarianter. Sen gillar jag vissa märken som är dyrare, men det är inte för märket i sig utan för att jag ex. Gillar modellerna av Kingslands kläder. Men jag skulle tycka detsamma om det plagget kostade 400:- och fanns på Hööks, istället för 1400:- och att det stod Kingsland på dom.

Q: Vad är den roligast kursen du pluggat, och varför?

A: Oj… Mentalträning var kul att läsa. En väldigt intressant kurs. Sen gillar ju jag biologi också.

Q: Hej! Vad tycker du man ska tänka på när man köper ponny/häst för första gången? Jag ska få en ponny i sommar men vet inte riktigt vad jag ska tänka på.

A: Jag skulle säga såhär: Leta efter en lite äldre läromästare, så att du som ryttare kan vidareutvecklas och har en ponny som kan lära dig (såklart med hjälp av tränare).

image

blogstats trackingpixel

Kommentera

E-postadressen publiceras inte. Obligatoriska fält är märkta *

Följande HTML-taggar och attribut är tillåtna: <a href="" title=""> <abbr title=""> <acronym title=""> <b> <blockquote cite=""> <cite> <code> <del datetime=""> <em> <i> <q cite=""> <s> <strike> <strong>