God morgon, torsdag!

God morgon! Jag vaknade precis av att mamma stängde ytterdörren och for på jobbet, och tur var ju det för än en gång så har min mobil stängt av sig under natten. Blir galen på den! Funderar (och har länge funderat) på att beställa hem en iPhone 6S, men jag vet inte riktigt ännu… :)

Nu ska jag i alla fall stiga upp och äta frukost, och göra en stor kopp latté! Vad dagen erbjuder återstår att se, jag har inte riktigt bestämt mig för vilken uppgift i skolan jag ska ta tag i idag, får klura lite på det. På tal om skola, jag har tänkt läsa lite under sommaren och funderar b.la. på en kurs som heter IT inom vård och omsorg, tycker den låter intressant! :)

image43

blogstats trackingpixel

Kommentera

E-postadressen publiceras inte. Obligatoriska fält är märkta *

Följande HTML-taggar och attribut är tillåtna: <a href="" title=""> <abbr title=""> <acronym title=""> <b> <blockquote cite=""> <cite> <code> <del datetime=""> <em> <i> <q cite=""> <s> <strike> <strong>