Tisdagsträning // Scarto

Eftersom Kira har fått ett par vilodagar så fick jag låna Scarto igårkväll, vilket gick lite si sådär. Han är inte riktigt min typ av häst och hans smeknamn brukar vara ”Allan” eller ”Pajas” när han inte sköter sig, och det var precis vad mamma kallade honom igår.

Vi är ingen perfect match så att säga, jag tycker han är alldeles för sävlig och känner mig jättelång på honom, trots att han faktiskt är större än Kira. Och som pricken över i:et fick jag rida i en dressyrsadel, och jag avskyr dressyrsadlar. Jag håller mig till dom där heta hästarna, och hoppsadlar, haha 😉

Tur i alla fall att han är söt, det kommer man långt på! Jag hade så mycket tid innan jag skulle rida så jag roade mig med att knoppa honom för att hålla den kunskapen i skick. Förra året roade jag mig med det rätt ofta på Kira, att knoppa henne och ta tid på hur snabbt jag blev kvar, vilket de sista gångerna var ca. 15 minuter och då brukar hon ha 13-14 knoppar, och de i sig sitter som berget och brukar hålla i 2 veckor om man låter de sitta kvar. Sedan fick han vita benlindor och låna Kiras vita fårskinnsboots. Väldigt tjusigt!

Hade dock väldigt dåligt samvete när jag kom in med honom och möttes av Kira som gnäggade. Så när jag hade tagit av Scarto alla grejor och plockat undan så gick jag och pussade på henne, matade henne med en banan (hennes favoritsnacks!) och lindade om frambenen. Världens bästa kompis! 😘

image image image image image image

blogstats trackingpixel

Kommentera

E-postadressen publiceras inte. Obligatoriska fält är märkta *

Följande HTML-taggar och attribut är tillåtna: <a href="" title=""> <abbr title=""> <acronym title=""> <b> <blockquote cite=""> <cite> <code> <del datetime=""> <em> <i> <q cite=""> <s> <strike> <strong>