Kvälls-snack

Jag kom hem från stallet för ett tag sedan efter att ha vart och tagit in hästarna och fixat alla stallsysslor. Benet kändes skönt nog bättre idag, faktiskt precis som vanligt, så förhoppningsvis var/är det inget allvarligt och förhoppningsvis ser det bra ut även imorgon :) Hon får i alla fall vila både idag och imorgon, och på fredag kanske hon kan få komma ut och skritta 2-3 varv runt slingan om det ser bra ut :)

Passade på att springa in hos mormor & morfar på vägen hem en snabbis och säga hej, och in på ICA för att skicka ett paket jag sålt och fylla på med lite mat: Jordgubbar, banan, ägg och fisk… Ungefär så min kostcirkel kan sammanfattas, haha ;)  Nu ska jag gå ut med min hund en sväng då hon gått och lagt sig vid ytterdörren, och sedan se SOS Djur :)

tumblr_n1zmzoL1zA1si7o4ao1_500

blogstats trackingpixel

Kommentera

E-postadressen publiceras inte. Obligatoriska fält är märkta *

Följande HTML-taggar och attribut är tillåtna: <a href="" title=""> <abbr title=""> <acronym title=""> <b> <blockquote cite=""> <cite> <code> <del datetime=""> <em> <i> <q cite=""> <s> <strike> <strong>