Ett tidigt god morgon

16-02-26-15-19-56-563_deco IMG_20160226_181044

God morgon! Jag undrar hur många som vaknar kl. 06:45 en lördagsmorgon och frivilligt stiger upp, när man hade kunnat sova några timmar till. Well, I do. Jag behövde lika äta på en stund då mitt blodsocker sjönk, så tyckte det var lika bra att stiga upp. Frukost framför en film, perfekt lördagsmorgon.

Igår tänkte jag och Sanna passa på att ta till våra på det härliga vädret och rida ute i solen, men solen hann dock försvinna när vi kom oss ut. Hästarna verkade i alla fall nöjd och glada att få komma ut och springa. Helt kravlöst, bara jogga och galoppera lite. Kira mest studsade fram i galoppen, och visade att hon vart hopphäst då hon hoppade över snöhögarna som låg efter slingan när vi galopperade, haha. Ser ut att vara lika fint väder idag, så kanske blir en uteritt även idag. Vem vill trimma i ridhuset dagar som dessa? 😉

blogstats trackingpixel

Kommentera

E-postadressen publiceras inte. Obligatoriska fält är märkta *

Följande HTML-taggar och attribut är tillåtna: <a href="" title=""> <abbr title=""> <acronym title=""> <b> <blockquote cite=""> <cite> <code> <del datetime=""> <em> <i> <q cite=""> <s> <strike> <strong>