Q & A // Min hund?

Ni är en hel del läsare som undrar vad jag har för hund, hur hon ser ut etc. Så jag har sammanställt ,inte vanliga frågor som dyker upp i kommentarsfältet så ska jag svara på dom, så Ni får en lite bättre bild av henne med 😊

Q: Heter din hund Milla egentligen, eller kallas hon för det?

A: Haha, ja alltså… Vi säger Milla mer än vad vi säger hennes riktig namn, så nej, hon heter inte Milla egentligen men det är vad jag brukar svara när folk undrar vad hon heter. Egentligen heter hon Latisch Emilia.

Q: Vad är din hund för ras?

A: Hon är en renrasig tibetansk terrier.

Q: Hur länge har du haft henne?

A: Vi köpte inte henne som valp, utan när hon var 2-3 år. Jag har haft henne i 9 år ganska exakt faktiskt, jag fick henne när jag hade sportlov.

Q: Vad gillar du extra mycket med henne?

A: Oj, vilken svår fråga. Hmm… Om jag bara får välja en sak så är hon väldigt kärvänlig och en väldigt bra kompis. Just nu ligger hon och sover på mina fötter 😊image

blogstats trackingpixel

Kommentera

E-postadressen publiceras inte. Obligatoriska fält är märkta *

Följande HTML-taggar och attribut är tillåtna: <a href="" title=""> <abbr title=""> <acronym title=""> <b> <blockquote cite=""> <cite> <code> <del datetime=""> <em> <i> <q cite=""> <s> <strike> <strong>