19.02.2016

God morgon, Fredag! Fördelen med att studera på distans är att kunna lägga upp ditt plugg i princip hur du vill, när du vill och vart du vill. Jag måste erkänna att jag vissa dagar inte ens öppnar mina skolböcker, jag kan utan problem låta de ligga och göra något annat roligare istället. Varför? Just därför att jag är väldigt strukturerad, även om jag nog ibland kan låta som motsatsen när det kommer till att plugga. Den här vårterminen ska jag läsa minst 7,5 kurser fram tills slutet på Maj, vi befinner oss just nu slutet på februari och jag är så gott som klar med 5 av dom. De enda som återstår är en muntlig ”tenta” i varje kurs och en uppgift som jag kan göra först efter jag haft min APL en dag, men de kan jag inte göra förens i Mars pga. att alla mötestider är fullbokade innan dess, inte för att det gör något.

Vet Ni vad jag roat mig med denna vecka? Jo, att läsa in 200 gymnasiepoäng – PÅ 1 VECKA! Om det vart svårt eller jobbigt? Inte det minsta, jag förstår överhuvudtaget inte hur man ens skulle ha lagt typ 1 år på dessa kurser om man läste dem på plats på en skola, hur är det ens möjligt?! Jag vet att jag har sagt det förut, att jag hoppade av gymnasiet när jag egentligen borde ha gått det för att istället jobba är det bästa jag gjort, för jag skulle aldrig ha idas lägga all den energin på skolan då, och jag hade förmodligen haft sämre betyg då än vad jag har nu på grund av att hälften man gör på skolan känns totalt irrelevant och som strunt.

Jag ska göra klart den sista uppgiften jag kan göra i kursen friskvård och hälsa nu på förmiddagen, sedan ska jag ge mig in på svenska och engelska C och matten. Jag funderar på att eventuellt läsa ännu en mattekurs under våren bara för att det känns som att jag ligger så i fas – och det utan att ens anstränga mig märkvärt. Matten ska jag dock inte sticka under stol med att jag har svårt för, inte minst ekvationer. Men det ska nog också gå att lära sig, om man får lite hjälp på traven. Ska kolla på universitetsprogram nu, bara för att motivera mig lite. Haha. Ha en bra fredag! :)

tumblr_n1zmzoL1zA1si7o4ao1_500

blogstats trackingpixel

Kommentera

E-postadressen publiceras inte. Obligatoriska fält är märkta *

Följande HTML-taggar och attribut är tillåtna: <a href="" title=""> <abbr title=""> <acronym title=""> <b> <blockquote cite=""> <cite> <code> <del datetime=""> <em> <i> <q cite=""> <s> <strike> <strong>