Teorilektion & ridning

Gårdagskvällen spenderade jag i stallet då vi hade lektioner. Första gruppen hade teori – hästens delar och färger. Där skulle de b.la. klistra fast lappar på Clara med vad olika delar heter.

Andra gruppen hade ridning och då jag själv inte hann rida igår så gick Kira med på den lektionen. Tjejen som red Kira fick rida på en stor volt runt mig medan jag hjälpte henne med min kanonkula, och de andra red på en stor volt runt mamma.

Var så trött när vi kom hem så jag orkade inte blogga då, ville bara äta och gå och sova. Nu däremot ska jag stiga upp och äta frukost, gå ut med Milla och sedan packa två paket vi ska skicka och senare plugga.

20160125_180744 20160125_192738

blogstats trackingpixel

Kommentera

E-postadressen publiceras inte. Obligatoriska fält är märkta *

Följande HTML-taggar och attribut är tillåtna: <a href="" title=""> <abbr title=""> <acronym title=""> <b> <blockquote cite=""> <cite> <code> <del datetime=""> <em> <i> <q cite=""> <s> <strike> <strong>