Stallkväll

Jag kom precis hem och har bara hunnit slänga i mig lite mat i hopp om att stabilisera mitt, snart för låga blodsocker. Kvällen har jag spenderat i stallet med att mocka och fixa åt Kira, packa hö etc.

Jag hade tänkt tömköra henne när ena gruppen hade teori, men fick snabbt inse att det inte hade gått då det var 5 andra ekipage ute i ridhuset. Så hon fick vila istället, kände inte för att gå ut och trängas. Istället såg jag lektioner, pussade på Kira och gav henne godis 😊

20160117_095539

blogstats trackingpixel

Kommentera

E-postadressen publiceras inte. Obligatoriska fält är märkta *

Följande HTML-taggar och attribut är tillåtna: <a href="" title=""> <abbr title=""> <acronym title=""> <b> <blockquote cite=""> <cite> <code> <del datetime=""> <em> <i> <q cite=""> <s> <strike> <strong>