Q & A

Q: Om du skulle bo utomlands, vart skulle du i så fall vilja bo?

A: Om jag fick chansen att bo utomlands skulle jag antingen vilja bo i Norge (tro det eller ej), London eller USA.

Q: Vad brukar du äta till frukost? Har du något tips på en snabb men mättande frukost för en som inte har så stor aptit på morgonen?

A: Jag gillar att äta chiapudding med färska bär eller frukt på morgonen, det går snabbt och är mättande. Jag brukar vanligtvis göra min på 2 dl mjölk (går att variera med kokosdryck, havremjölk etc) och 2,5-3 msk chiafrön. Godast tycker jag det är med nektariner och jordgubbar.

Q: Vad jag förstått (har läst din blogg länge) så har du jobbat som säljare förut, även med internationellas kunder? Hur var det? Är du väldigt duktig på engelska?

A: Det stämmer, det har jag gjort! Jag har alltid haft väldigt lätt för språk och speciellt för engelska, så att ha jobbat med internationella kunder hela världen över har aldrig vart jobbigt eller svårt för mig, jag tyckte bara det var kul. Idag läser jag engelska C bara för att jag tyckte det kunde vara kul och för att det ger meritpoäng. Så ja, jag skulle säga att jag är rätt duktig på engelska. 😊

image image

 

blogstats trackingpixel

Kommentera

E-postadressen publiceras inte. Obligatoriska fält är märkta *

Följande HTML-taggar och attribut är tillåtna: <a href="" title=""> <abbr title=""> <acronym title=""> <b> <blockquote cite=""> <cite> <code> <del datetime=""> <em> <i> <q cite=""> <s> <strike> <strong>