Högt blodsocker

Tänkte bara kika in och säga hej, och förlåt för min dåliga uppdatering idag men jag har inte mått så bra då mitt blodsocker vart väldigt högt utan anledning, och det känns. Åt nyss kvällsmat och tog extra insulin och nu väntar jag på att det förhoppningsvis ska gå ner lite innan jag tänker försöka sova, det brukar vara svårt vid högt blodsocker.

Passade på att byta ut min juliga header mot något lite mindre rött och juligt, var lite less den. Vill egentligen få fotat nya vinterbilder på mig och Kira men det ser inte så vintrigt ut för tillfället utan är mest isigt och någon ynka centimeter snö. På tal om Kira, hon har haft en vilodag då hon gått fyra dagar i rad, men var till stallet och borstade och pysslade om henne imorse.

Jag rakade ju henne för 3-4 veckor sedan men jisses vad hennes päls växer snabbt! Skulle behöva raka henne igen snart och då lite mer än sist. Behöver köpa en klippmaskin, någon som har något hett tips på en bra?

image

blogstats trackingpixel

En reaktion på “Högt blodsocker

Kommentera

E-postadressen publiceras inte. Obligatoriska fält är märkta *

Följande HTML-taggar och attribut är tillåtna: <a href="" title=""> <abbr title=""> <acronym title=""> <b> <blockquote cite=""> <cite> <code> <del datetime=""> <em> <i> <q cite=""> <s> <strike> <strong>